محل تبلیغات شما

علائم هیرسوتیسم
زمانی که تولید بیش از حد آندروژن، باعث بروز هیرسوتیسم شود، علائم دیگر نیز به مرور زمان پدیدار خواهند شد که به این روند، مردنمایی یا مردسانی گفته می‌شود. علائم مردنمایی عبارتند از:
کلفت شدن صدا
کچلی و تاس شدن
بروز آکنه
کاهش اندازه سینه‌ها
افزایش توده عضلانی
بزرگ شدن کلیتوریس (چوچوله)

علت هیرسوتیسم چیست؟
زمانی که دختران به بلوغ می‌رسند، تخمدان‌های آن‌ها شروع به تولید هورمون‌های جنسی نه و مردانه کرده که موجب رشد مو در ناحیه زیر بغل و قسمت شرمگاهی می‌شوند. پرمویی زمانی روی می‌دهد که هورمون جنسی مردانه (آندروژن) بیش از حد تولید شود.
علل ایجاد پرمویی عبارتند از:

سندرم تخمدان پلی کیستیک. شایع‌ترین علت هیرسوتیسم، ناشی از عدم تعادل هورمون‌های جنسی بوده که می‌تواند منجر به اختلال قاعدگی، چاقی، ناباروری و بروز کیست‌های متعدد در تخمدان شود.
بیشتر بخوانید: تخمدان پلی کیستیک چیست؟ + علائم، علت و راه های درمان

هیرسوتیسم

سندرم کوشینگ. این سندرم به علت میزان بالای هورمون کورتیزول که توسط غدد فوق کلیوی یا غده‌های آدرنال ترشح می‌شوند به وجود می‌آید. علت دیگر آن مصرف دارو‌هایی مانند پردنیزون در طولانی مدت است.
هیپرپلازی آدرنال مادرزادی. این بیماری ارثی، به علت تولید غیرطبیعی هورمون‌های استروئیدی، از جمله کورتیزول و آندروژن، توسط غدد فوق کلیوی به وجود می‌آید.
تومور. به ندرت، تومور ترشح آندروژن در تخمدان‌ها و یا غدد فوق کلیه می‌تواند باعث ایجاد هیرسوتیسم شود.
داروها. مصرف برخی از دارو‌ها می‌تواند باعث بروز پرمویی شود. دارو‌هایی مانند دانازول (برای درمان آندومتریوز) و کورتیکواستروئید‌های سیستمیک و فلوکستین (برای درمان افسردگی).
گاهی اوقات، پر مویی بدون علت خاصی ایجاد می‌شود. این حالت بیشتر در ن ساکن در مدیترانه، خاورمیانه و جنوب شرقی آسیا اتفاق می‌افتد.

هیرسوتیسم چیست؟ + علت، علائم و راه های درمان

۱۵ روش برای عقب انداختن پریود بدون قرص

تکرر ادرار در بارداری: علل و درمان

هیرسوتیسم ,تولید ,علائم ,غدد ,پرمویی ,هورمون‌های ,غدد فوق ,دارو‌هایی مانند ,پلی کیستیک ,به وجود ,می‌تواند باعث

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها